Neem direct contact op met Business Centrum Gooi » 035 62 28 284

Ons concept en onze locatie

Welkom bij

Business Centrum Gooi

Jouw unieke werkplek

Business Centrum Gooi in Baarn is representatief en zeer gemakkelijk bereikbaar. Het gebouw ligt pal naast de A1 die Amsterdam verbindt met het oosten van het land. Je vindt Business Centrum Gooi onderaan afslag 11 aan de rand van Baarn, tussen Hilversum en Amersfoort. Het concept is gebaseerd op duurzaamheid, professionaliteit, flexibiliteit, bereikbaarheid en snelle interne en externe communicatie. Deze locatie is voorzien van het keurmerk KVO-B (Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen i.s.m. politie en brandweer) van MKB Nederland. De restyling en renovatie, helemaal in het teken van duurzaamheid, worden voor einde 2019 afgerond.    

Jouw unieke werkplek

Wil je je vestigen centraal in ’t Gooi en in Nederland in een modern, dynamisch en een professioneel uitgerust kantoorgebouw dan ben je bij Business Centrum Gooi aan het juiste adres.Ideale ligging

Business Centrum Gooi is gevestigd aan de Baarnsche Dijk in Baarn. Deze Utrechtse plaats is gelegen in het hart van Nederland, tussen Hilversum en Amersfoort. De locatie ligt onderaan afslag 11 van de A1. Niet alleen met de auto is Business Centrum Gooi goed bereikbaar, maar ook met openbaar vervoer. Bushalte “De Drie Eiken” bied een directe verbinding naar onder andere NS-station Baarn en binnen 10 minuten fiets je vanaf het station naar onze overdekte fietsenstalling.

Gerestyled anno nu

Naar het voorbeeld van ‘broertje’ Business Centrum Huizen (www.businesscentrumhuizen.nl) is begonnen met de restyling en duurzame renovatie van Business Centrum Gooi. De ruimtes vanaf 20 m2 zijn flexibel en zo duurzaam als mogelijk ingericht. Het complex beschikt over glasvezel, waardoor overal in het gebouw supersnel internet is gegarandeerd. Pantry’s en toiletgroepen zijn op alle verdiepingen, van souterrain tot en met de derde etage, aanwezig. De sfeervolle entreehal is voorzien van een Nespresso coffee corner en een moderne, professioneel ingerichte servicedesk.

Vergaderen

Om te brainstormen, vergaderen of te presenteren hoef je de deur niet uit. Business Centrum Gooi beschikt over drie business lounges. De lounges zijn fraai ingericht en geschikt voor coaching, training, vergaderen of presentaties en beschikken over alle presentatiemiddelen die je mag verwachten van een locatie als deze. Verder bieden lokale partners een uitgebreid pakket aan cateringmogelijkheden voor gebruikers die willen ontbijten, lunchen of dineren. Kijk voor meer informatie even op opmaatvergaderen.nl of bel direct met Rob 06 15 16 01 08

All-in solutions

Business Centrum Gooi biedt all-in solutions. Hiermee ben je verzekerd van een flexibele, praktische en professioneel ingerichte werkplek. Je gasten worden gastvrij ontvangen door medewerkers van de servicedesk. Koffie en thee, glasvezel internet en parkeerruimte voor de deur maken deel uit van dit All-in pakket. Verder kan je tegen een concurrerend tarief gebruik maken van één van de drie vergaderruimtes voor groepen van 2 tot 100 personen. Kortom alle moderne faciliteiten voor de professional zijn op de ‘A1’ locatie onder één dak gesitueerd.

Beschikbaarheid

Het kantoorgebouw is 24/7 beschikbaar. Dus wil je in de avonduren of in het weekend aan de slag gaan dan is dat geen enkel probleem. De servicedesk is open op alle werkdagen van 08.30 uur tot 17.00 uur. Je nieuwe werkplek is al te huur vanaf één maand en de grootte van de werkplek of praktijkruimte kan door het gebruik van systeemwanden worden aangepast aan jouw wensen. Ruimtes tot en met 100 m2 op de eerste en tweede verdieping zijn inclusief het all-in pakket. Grotere metrages worden per vierkante meter verhuurd en kunnen naar eigen ideeën worden ingedeeld en ingericht.

Ruime parkeergelegenheid

Business Centrum Gooi beschikt over een eigen parkeerterrein met ruim honderd parkeerplaatsen en laadmogelijkheid voor elektrische auto’s (Ecotap). Daarnaast beschikken we over een overdekte fietsenstalling met “fiets” oplaadpunten. Verder is Business Centrum Gooi logistiek handig en makkelijk ingedeeld, voorzien van een ruim trappenhuis en een royale lift van souterrain tot 3e verdieping. Een duidelijke, interne, bewegwijzering zorgt ervoor, dat iedereen meteen weet waar hij zijn moet.

Service Desk

In de centrale hal is onze servicedesk gevestigd. De representatieve medewerk(st)ers van ReMind zorgen dat je gasten en leveranciers vriendelijk worden ontvangen en dat je post wordt aangenomen. Ze bellen je om te melden dat je bezoek is gearriveerd en schenken indien gewenst een kopje koffie of thee. Verder verzorgen ze op verzoek secretariële ondersteuning in de breedste zin van het woord. Daarbij kun je denken aan agendabeheer, telefoonservice, debiteurenbeheer en de organisatie van evenementen. De servicedesk is tijdens werkdagen geopend tussen 08.30 en 17.00 uur. Ze zijn er om je te helpen. www.remindallroundsupport.nl

Historie

De naam Baarn komt in 1280 na Christus voor het eerst voor. De chique plaats maakt deel uit van de Utrechtse Heuvelrug waar zich in de Gouden Eeuw rijke kooplieden en patriciërs vestigden in zomerverblijven, jachthuizen en buitenplaatsen (o.a. Groeneveld, Soestdijk en Berg en Dal). Jarenlang fungeerde Paleis Soestdijk als Koninklijke Residentie van Juliana en Bernhard; de huidige koning Willem-Alexander is Heer van Soest, Baarn en Ter Eem. Baarn is door zijn centrale ligging economisch gezien na de Tweede Wereldoorlog een voornamere rol gaan spelen met twee aan de rand van de plaats ontwikkelde bedrijventerreinen.